In de site zijn technieken gebruikt voor een responsive website, welke niet werken met de internet browser Microsoft Internet Explorer t/m versie IE8. Hierdoor is de laatste versie van deze website niet geschikt voor een bezoek. Als alternatief is de volledige vorige versie van de website behouden en voor u beschikbaar.

Klik >>>hier<<< voor een bezoek aan de oude website!

2012-2023 checkdigit.nl, alle rechten voorbehouden.

Over checkdigit.nl.

Het idee achter checkdigit.nl is ontstaan in de tijd dat ik zelf nog werkzaam was als chauffeur in het containervervoer.


Voorheen "Seaport terminals" Antwerpen, kaai736.

25 januari 2012 diende ik het verzoek in voor het domein checkdigit.nl, om de eerdere sub-site van mijn fotowebsite een eigen plaatsje op het internet te geven.


25 oktober 2012 werd een scherm toegevoegd voor gelijktijdig narekenen van maximaal 5 containernummers.
Multi checkdigit calculator op checkdigit.nl.


20 februari 2016 kreeg de formule op checkdigit.nl een nieuw jasje. Niet alleen de opmaak van de site veranderde, ook waren er onderhuidse veranderingen om een soepeler werkende web-site te bewerkstelligen. De volledige code van de site werd opnieuw bekeken.


15 augustus 2020 kwam een volledig nieuwe site tot leven. Een responsive website met o.a. een volledig herschreven formule voor alle berekeningen van totaal 10 containernummers.

2012-2023 checkdigit.nl, alle rechten voorbehouden.

Het scherm is helaas te klein om de site weer te kunnen geven.

Probeer een bezoek aan de site met een ander toestel.

Loading checkdigit.nl...